ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Sipahiler Ortaokulu

Sipahiler Ortaokulu

0 372 673 46 07 OKUL MÜDÜRÜ5424297336
Adres
SİPAHİLER KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO 80 İÇ KAPI NO 1 ÇAYCUMA / ZONGULDAK
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak,karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı yaşam felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,kendilerini sürekli yenilemek ve yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştiirmektir.
Misyon
Biz;bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,onları bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
1- Çim Hokeyi il birinciliği 2- Çim Hokeyi il ikinciliği 3- 2020 Merkezi Sınav ile 1 öğrencimiz Çaycuma TSO Fen Lisesi´ ne yerleşmiştir. 4- 2022 Merkezi Sınav ile 2 öğrencimiz Çaycuma TSO Fen Lisesi´ ne Yerleşmiştir.
Ders Başlama :08:50 Ders Bitiş :15:25
Ulaşım
Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.Köye belirli saatlerde dolmuş çalışmaktadır.Öğretmenlerimiz okula servisle gelip gitmekteler.
Okulumuz ilçe merkezine 13 il merkezine 32 km dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Çim Hokeyi branşında yıldızlar kız ve erkek; küçükler kız ve erkek olmak üzere 4 kategoride takımı vardır.